Tània Giró

Professora de Ioga

Hola, sóc la Tània, entusiasta del ioga i t’explico perquè:

M’entusiasma el ioga perquè uneix diferents aspectes de viure que des de petita m’han atret especialment: el moviment i la consciència corporal, la recerca de la pau interior, la filosofia com a activitat mental per a comprendre el món, i l’ètica.

Confio en el ioga perquè és una disciplina antiga basada en l’experiència de milers d’anys i de milers de persones, i perquè la seva finalitat és primària i profunda a l’hora, i és universal; és una finalitat bàsica, senzilla i molt pragmàtica: assolir el benestar i la salut en el sentit més ampli; que, a la pràctica, es tradueix en fortalesa física, en felicitat, en pau, en harmonia, en comprensió, en creativitat, en amor…

M’agrada el ioga perquè les seves tècniques són senzilles i aptes per a tothom, i la progressió està en l’adquisició de nivells de consciència més elevats a mesura que es va practicant de forma regular, i per tant, és infinit!

Ara entenc perquè sempre m’han atret les activitats físiques no competitives que exploren l’equilibri, el moviment, els límits i les possibilitats del cos, com la dansa, l’escalada, l’esquí, el trekking, muntar a cavall, … També ara entenc perquè em trobo bé envoltada de natura, perquè m’agrada ser a prop d’altres animals, perquè m’agrada viatjar, perquè em fa mal aquell muscle, perquè tinc por d’allò, perquè em desestabilitzo emocionalment, …

Vaig començar a practicar ioga regularment al 2002, i, al 2011, a petició d’uns amics, em vaig llençar a fer d’instructora. En l’actualitat em dedico majoritàriament a aquesta activitat, que combino amb l’enginyeria forestal i la truficultura.

Em vaig formar com a instructora al centre LOTUS de La Seu d’Urgell durant el curs 2012/13, i la meva formació és contínua principalment al centre on em vaig iniciar: el centre PRANAYOGA de Moià.

Actualment estic fent la formació de REBIRTHING (respiració conscient connectada), que és una tècnica psico-emocional molt eficaç per desbloquejar i sanar emocions; i també la formació de REFLEXOLOGIA PODAL, amb l’objectiu d’incorporar aquestes dues tècniques a les sessions individuals de ioga més terapèutic.

El ioga i el rebirthing m’han permès desbloquejar aspectes emocionals i mentals i també físics antics que impedien el meu benestar. La seva pràctica diària m’aporta l’impuls vital mínim per a mantenir la salut, l’equilibri i la pau dintre d’uns límits de benestar.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies