Tània Giró

Professora de Ioga

Tània Giró

Professora de Ioga

Hola, sóc la Tània, entusiasta del ioga i t’explico perquè:

M’ENTUSIASMA EL IOGA perquè conté diferents aspectes que des de petita m’han interessat especialment: el moviment i la consciència corporal, la recerca de la pau interior, la filosofia com a activitat mental per a comprendre el món, i l’ètica.

CONFIO EN EL IOGA perquè és una disciplina antiga basada en l’experiència de milers d’anys i de milers de persones, i perquè la seva finalitat és primària i profunda a l’hora, universal, bàsica i molt pragmàtica: el benestar i la salut, que a la pràctica es tradueix en armonia física, emocional i mental, felicitat, pau, i desenvolupament del potencial de salut, creativitat, amor, comprensió …

M’AGRADA EL IOGA perquè les seves tècniques són senzilles i aptes per a tothom, i la progressió està en l’adquisició de nivells de consciència més elevats a mesura que es va practicant de forma regular, i per tant, és infinit!

Ara entenc perquè sempre m’han atret les activitats físiques no competitives que exploren l’equilibri, el moviment, els límits i les possibilitats del cos, com la dansa, l’escalada, l’esquí, el trekking, muntar a cavall, … També ara entenc perquè em trobo bé envoltada de natura, perquè m’agrada ser a prop d’altres animals, perquè m’agrada viatjar, perquè em fa mal aquell muscle, perquè tinc por d’allò, perquè em desestabilitzo emocionalment, …

Vaig començar a practicar ioga regularment al 2002, i, al 2011 em vaig llençar a fer d’instructora. En l’actualitat em dedico majoritàriament a aquesta activitat, que combino amb la REFLEXOTERÀPIA PODAL (complement molt adequat al ioga terapèutic), l’enginyeria forestal i la truficultura.

Em vaig formar com a instructora al centre LOTUS de La Seu d’Urgell durant el curs 2012/13, i la meva formació és contínua principalment al centre on em vaig iniciar: el centre PRANAYOGA de Moià.

El ioga i el rebirthing (reputació conscient connectada) en faciliten desbloquejar aspectes emocionals i mentals i també físics antics que impedeixen el desenvolupament del meu benestar. La seva pràctica diària m’aporta l’impuls vital mínim per a mantenir la salut, l’equilibri i la pau dintre d’uns límits de benestar.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies