Marta Morán

Professora de Dansa creativa-contemporània

Em vaig iniciar al món de l’expressió artística durant l’etapa escolar; anant a classes de pintura, ceràmica i teatre. En acabar el batxillerat vaig instal·lar-me a Barcelona per estudiar teatre; i va ser més endavant quan la dansa em va descobrir; en un curs de dansa teatre. Des d’aquell curs es va obrir un món davant meu al veure que podia explicar coses des del moviment; i va ser tanta la passió per la dansa que vaig dedicar-hi temps fins a l’actualitat.

Paral·lelament, el fet de treballar amb infants va fer que em motivés a estudiar magisteri musical a la UB, i va ser quan la docència i la dansa van començar a caminar juntes, alimentant-se l’una de l’altra. Així que la meva professió ha anat agafant força entre el món pedagògic i l’escènic fins a dia d’avui.

Des del 2002 m’he format en espais de dansa de Barcelona: Àrea, Tragant dansa, La Caldera, Nunart i la Piconera. Alguns dels professionals destacats amb els quals he pogut estudiar són Roberto Olivan, Àngels Margarit, Lipi Hernández, Cecilia Colacrai, Miquel Barcelona, Anne Morin, Mal Pelo, Pau Aran, etc.

D’altra banda vaig estudiar durant 4 anys dansa contemporània a Mataró amb la Sol Vázquez, vaig viure un temps a Roma on vaig rebre classes de la companyia Atacama. L’any 2016 vaig formar-me en el postgrau “Moviment en Educació” a l’institut de Teatre de Vic.

Com a docent he treballat 6 anys a l’Escola Municipal de Música de Mataró impartint classes de “Música i moviment”. I com a professora de dansa he treballat a Blanes a l’espai “Morralla”, a Andorra a “Liquid Dansa”, a la Seu d’Urgell actualment a En-llaços i he impartit diversos tallers intensius de dansa contemporània a diferents espais i indrets.

Visc la dansa com a un potent motor d’expressió i autoconeixement que fa relacionar-me amb els altres i amb l’entorn d’una manera sincera obrint la ment i descobrint sempre noves possibilitats de moviment.

Crec en l’art del moviment, la dansa, per a totes les persones i edats, ja que hem vingut a aquets món amb un cos dissenyat per moure’s. La dansa ens allibera, ens connecta, ens ensenya i ens dóna benestar, per tant, qualitat de vida.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies